OtthonSzolgáltatásHungária pezsgő – a megragadott lehetőség

Hungária pezsgő – a megragadott lehetőség

Hungária pezsgő

Az életben vannak vissza nem térő alkalmak, amiket az ember, ha nem használ ki, akkor többé soha nem lesz rá lehetősége. Sajnos az ilyen lehetőségekre a legtöbben csak túl későn döbbennek rá, amikor már rég elszalasztották azokat. Nagyon sok ember él azon a vidéken, ahol a Hungária pezsgő készül, azonban csak néhányuknak esik le a tantusz, hogy miként lehetne kihasználni annak a helynek az adottságait.

Ugyanis köztudott, hogy annak az alapbornak, ami a Hungária pezsgő alapanyagát képezi, különlegesnek kell lennie, ami leginkább a nagyobb savtartalmú szőlőnek tudható be. Csakhogy a szőlőnek akkor lesz nagyobb a savtartalma, ha a talaj, amiben megterem meszes, az éghajlat pedig kissé hűvösebb, így később érik be.

Ezek a tényezők vannak jelen a franciaországi Champagne vidékén is, ahol Dom Perignon egykor kialakította a bornak a buborékos változatát, a pezsgőt, amit mind a mai napig kivételes italnak tartanak. A Hungária pezsgő néhány változatával kiemelkedik a buborékos nedűk közül, magyar és világviszonylatban egyaránt.

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás