OtthonVásárlásHasznos tápanyagokban gazdag a hering konzerv

Hasznos tápanyagokban gazdag a hering konzerv

hering konzerv

A hal nagyon egészséges termék. Ezért a halételek feltétlenül szerepelnek a gyermekek és diétázók étrendjében, szinte minden étteremben megtalálhatóak és természetesen a szakácskönyvekben is rengeteg folyami, tengeri halon alapuló receptet találhatunk.

Amíg a frissen főzött hal hasznosságát senki sem vitatja, a hering konzerv tekintetében vannak bizonyos kételyek. Annak érdekében, hogy ezek hosszú ideig tárolhatóak legyenek, a nyersanyagot hosszantartó hőkezelésnek vetik alá, így a tápanyagok bizonyos százaléka elvész.

Meg kell érteni azonban, hogy a hering konzerv még ezzel a kezeléssel együtt is sok hasznos összetevőt megtart, így a kiváló íz mellett, a szervezetnek is biztosítja a szükséges előnyöket.

Néhány érdekes tény, ami megerősíti a halkonzervek előnyét, hogy az Omega-3 zsírsavak mennyisége nagyobb azokban a termékekben, amelyek nem olajban, hanem a saját levükben vannak. Ilyen például a tonhal, a szardínia, a makréla és a hering. Válassza tehát a hering konzervet, ha a legtöbbet szeretné kihozni a haltermékekből!

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás